Šaldyta „Čili“ sriuba

Šaldyta „Čili“ sriuba

Savo tirštumu primenanti troškinį, aštri, klasikinė “Čili” sriuba gaminama iš aukščiausios kokybės ingredientų, tokių kaip 100 % jautienos faršas, juodosios “kidney” pupelės, ir gardinta tik natūraliais prieskoniais. Ypatingai mėgstama šaltuoju metų laiku dėl savo savybės “sušildyti”. Mūsų naudojama greitojo užšaldymo technologija leidžia išsaugoti visas maistines ir skonines sriubos savybes, tad ją pašildžius skanausite tokią pačią lyg ką tik restorane išvirtą klasikinę “Čili” sriubą.

Geriamasis vanduo, malta jautiena, virtos pupelės (pupelės, joduotoji druska), svogūnai, pomidorų pasta (koncentruoti smulkinti pomidorai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), kečupas (geriamasis vanduo, pomidorų pasta 32,8 %, cukrus, spirito actas, krakmolas, druska, prieskonių mišinys „Karis“ (sudėtyje yra GARSTYČIŲ), cinamonas, juodieji pipirai, kvapieji pipirai), prieskonių mišinys (druska, saldžiosios paprikos, svogūnai, juodieji pipirai, česnakai, kajeno paprikos, SALIERŲ SĖKLOS), aromatinė druska (druska, svogūnai, maltodekstrinas, dekstrozė, kvapioji medžiaga, česnakai, dažinės ciberžolės, SALIERŲ ekstraktas, lipnumą reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas), augalinis rapsų aliejus, česnakų padažas (augalinis rapsų aliejus, česnakai), prieskonių mišinys, aitriosios paprikos, raudonėliai.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energetinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
632kJ / 150 kcal 3,9 g 1,2 g 16,4 g 3,7 g 3,5 g 10,6 g 1,3 g

Mikrobangų krosnelėje: sriubą šildykite 6-8 min., nustačius 800W galingumo režimą. Iš pakuotės išimti nebūtina, tik reikia nuplėšti apsauginę plėvelę.
Orkaitėje: įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, šildykite sriubą apie 10-12 min.
Išėmus produktą iš pakuotės, supilti į puodą ir nuolat maišant, kaitinti ant mažos ugnies iki užvirimo, kol gaminio vidaus temperatūra pasieks ne žemesnę nei +75*C temperatūrą.
Jeigu sriuba yra perdaug tiršta ar intensyvaus skonio, galite ją praskiesti virintu vandeniu pagal savo skonį.

Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti!

Patobulinta “Čili” sriuba pagal @beatanicholson

Sodri ir mėsinga, maloniai kūną stiprinanti ir sušildanti čili sriuba, kuriai paruošti užteks vos 15 min. O pagardinta kukurūzų traškučiais, sūriu, kalendra ši FOOD STORIES čili sriuba taps dar geresniais greitai paruošiamas pietumis ar vakariene.

Skaityti receptą
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.