Jau spėjęs išpopuliarėti ir tapti tikra Food Stories „vizitine kortele“. Gamyboje naudojami aukščiausios kokybės produktai, tokie kaip išmušta mažoji vištienos file, natūralus grietinėlės sviestas (83% rieb.) ir džiovinti krapai. Food Stories Kijevo kotletai yra formuojami ir paniruojami rankomis, kas padeda dar labiau užtikrinti gamybos kokybės kontrolę kiekviename žingsnyje.
Energinė vertė | Riebalai | Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | Angliavandeniai | Iš kurių cukrų | Skaidulinės medžiagos | Baltymai | Druska |
1707,6 kJ / 410,7 kcal | 30,4 g | 14,2 g | 17,4 g | 1,3 g | 0 g | 16,8 g | 1,8 g |
Reikia daugiau idėjų kaip paįvairinti garnyrą prie klasikinio Kyjivo kotleto? Štai tokį, ypatingai sveikų ir gardžių, kale kopūsto salotų variantą vakarienei Jums siūlo maisto blogerė bei mama Valda.
skaityti receptą