Šaldyti koldūnai su grybais

Šaldyti koldūnai su grybais

Plonos tešlos koldūnai su šviežių pievagrybių įdaru, ytin populiari vegetariška opcija.

Kvietiniai miltai, pievagrybiai 31 %, svogūnai, geriamasis vanduo, pienas, džiuvėsėliai (kvietiniai miltai, vanduo, druska, mielės), kiaušinių masė, sausas sultinys ( valgomoji druska, dekstrozė, cukrus, išrūgų baltymai, džiovintos daržovės: morkos, ciberžolė, petražolės, svogūnų milteliai, lauro lapai, kmynai, juodieji pipirai,kvapioji medžiaga ,bulvių krakmolas), joduota druska, rapsų aliejus.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
745 kJ/ 176 kcal 1,4 0,4 32,7 2,8 2,1 7,1 1,1

Šaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį. Įdėjus pamaišyti. Iškilus į pavirčių virti 3-4 min. ant silpnos ugnies. Gaminio vidinė temperatūra turi pasiekti +75*C temperatūrą. Išgriebti kiaurasamčiu.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.