Šaldyti koldūnai su mėsa

Šaldyti koldūnai su mėsa

Minkštos, plonos tešlos koldūniukai su mūsų pačių malamu kiaulienos kotletinės įdaru, gardinamu kokybiškais ir natūraliais prieskoniais be skonio ir kvapo stipriklių

Tešla (a.r miltai KVIETINIAI geriamasis vanduo, PIENAS, KIAUŠINIAI, joduota valgomoji druska, augalinis aliejus), mėsos įdaras 45% (jautiena, geriamasis vanduo, kiauliena, svogūnai, joduota valgomoji druska, juodieji pipirai)

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
936 kJ/ 222 kcal 5 1,6 31,7 1,1 1,8 11,7 1,3

Šaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį. Įdėjus pamaišyti. Iškilus į pavirčių virti 7-9 min. ant silpnos ugnies. Gaminio vidinė temperatūra turi pasiekti +75*C temperatūrą. Išgriebti kiaurasamčiu.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.