Šaldyta meksikietiška sriuba

Šaldyta meksikietiška sriuba

Soti ir maistinga, tiršta sriuba, pagaminta naudojant aukščiausios kokybės ingredientus, tokius kaip 100 % jautienos faršas, trinti pomidorai ir juodosios “kidney” pupelės. Švelnaus skonio, ne aštri sriuba dėl greitojo šaldymo technologijos neprarada savo skoninių bei maistinių savybių. Mažmeninėje pakuotėje ją galima šildyti tiesiogiai kartu su pakuotėje esančiu indeliu orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, tad tai gali būti ir puikus greitų pietų biure ar namuose pasirinkimas.

Geriamasis vanduo, pomidorai, virtos pupelės (pupelės, joduotoji druska), virta malta jautiena, pomidorų pasta (koncentruoti smulkinti pomidorai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), kečupas (geriamasis vanduo, pomidorų pasta 32 %, cukrus, spirito actas, krakmolas, druska, prieskonių mišinys „Karis“ (sudėtyje yra GARSTYČIŲ), cinamonas, juodieji pipirai, kvapieji pipirai), svogūnai, saldžiosios paprikos, augalinis rapsų aliejus, česnakai, SALIERŲ STIEBAI, žaliosios aitriosios paprikos, joduotoji druska, prieskoniniai augalai, kvapnioji druska (druska, svogūnai, maltodekstrinas, dekstrozė, kvapioji medžiaga, česnakai, dažinės ciberžolės, SALIERŲ ekstraktas, lipnumą reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas), prieskonių mišinys (saldžiosios raudonosios paprikos, aitriosios paprikos, česnakai, svogūnai, ciberžolės, kuminų sėklos, petražolės), kmynai, baltieji pipirai.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
555kJ / 133 kcal 6 g 0,9 g 11,7 g 2,7 g 3,4 g 6,3 g 0,7 g

Mikrobangų krosnelėje: sriubą šildykite 6-8 min., nustačius 800Wgalingumo režimą. Iš pakuotės išimti nebūtina, tik reikia nuplėšti apsauginę plėvelę.
Orkaitėje: įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, šildykite sriubą apie 10-12 min.
Išėmus produktą iš pakuotės, supilti į puodą ir nuolat maišant, kaitinti ant mažos ugnies iki užvirimo, kol gaminio vidaus temperatūra pasieks ne žemesnę nei +75*C temperatūrą.
Jeigu sriuba yra perdaug tiršta ar intensyvaus skonio, galite ją praskiesti virintu vandeniu pagal savo skonį.

Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti!
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.