• Pradinis /
  • HoReCa /
  • Šaldyti naminiai „Balandėliai“ su mėsos įdaru
Šaldyti naminiai „Balandėliai“ su mėsos įdaru

Šaldyti naminiai „Balandėliai“ su mėsos įdaru

Rankų darbo, naminiai “balandėliai” su kiaulienos ir ryžių įdaru, kuriam pagaminti naudojame mūsų pačių malamą, aukščiausios kokybės kiaulienos kotletinę. Gardinami tik natūraliais prieskoniais be skonio ar kvapų stipriklių ir kitų priedų.

Mėsos įdaras (kiaulienos kotletinė, ryžiai, kepinti svogūnai, prieskonių mišinys (joduotoji druska, cukrus, rudasis cukrus, morkų granulės, pastarnokų granulės, bulvių krakmolas, petražolių lapeliai, svogūnų granulės, krapų viršūnėlės, dažiklis E100), kopūstai, augalinis rapsų aliejus, joduota druska, malti juodieji pipirai.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energetinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
1028,7kJ / 249 kcal 23,1 g 8,0 g 6,1 g 2,2 g 1,32 g 3,6 g 1023,8 mg

1. Dedame į verdantį pasūdytą vandenį, troškiname 25 min;
2. Į skardelę įpilame vandens, sudedame balandėlius ir pašauname į įkaitintą orkaitę 180C 25 minutėms.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.