Šaldyti picos tešlos burbuliukai su padažu

Šaldyti picos tešlos burbuliukai su padažu

Gal išsikepkime namuose picos? Juk su Food Stories picos tešlos burbuliukais tai padaryti taip paprasta. Sakome taip visada pavykusiam picos padui!

Kvietiniai miltai (kilmės šalis Italija), geriamasis vanduo, rapsų aliejus, joduota druska, raugas (kviečių), cukrus, mielės.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
992 kJ / 234 kcal 2,9 g 0,1 g 43,3 g 0,5 g 0,1 g 8,6 g 0,6 g

Neatlaidintus:
Šaldytuve: produktą atitirpinti (0- +4)°C temperatūroje, iki 8 val. Kambario temperatūroje ,neišėmus iš pirminės pakuotės,- iki 4 val.
Kepimas: Suformuokite reikiamo diametro picos padą, patepkite padažu, dėkite norimus ingridientus ir kepkite padiniame pečiuje.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.