Romos picos padas 51 % (kvietiniai miltai -( kilmės šalis-Italija ), kviečių raugas ,antioksidantas askorbo rūgštis,fermentas amilazė , geriamasis vanduo, kvietiniai miltai, kvietinis salyklas antioksidantas askorbo rūgštis , alyvuogių aliejus, joduota druska, mielės.) ,sūris Mocarella (iš pieno), virtas faršas 8,5 % (jautiena, kiauliena, trinti pomidorai, ( pomidorai, druska,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis),rapsų aliejus, kvapioji druska ( druska,svogūnai, maltodekstrinas, dekstrozė, česnakas, kvapiosios medžiagos,ciberžolė, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas ,svogūnai, salierų ekstraktas) , prieskoniai įvairiomis proporcijomis (sudėtyje yra salierų) ), pomidorų padažas ( pomidorai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis , vanduo ,rapsų aliejus, česnakai, bazilikai,druska) , raudonieji svogūnai, Chalapos paprikos 4,2 % , BBQ padažas ( cukrus, vanduo , pomidorų pasta, spirito actas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, druska, deginto cukraus sirupas, obuolių sulčių koncentratas, prieskonių mišinys,garstyčios, dūmo kvapioji medžiaga, konservantai natrio benzoatas, kalio sorbatas).