Šaldyta ROMOS pica su kumpiu ir grybais

Šaldyta ROMOS pica su kumpiu ir grybais

Traški išorėje ir minkštutėlė viduje, kas? Tikrai ne vištiena, o mūsų Romos pica. Šios picos ypatingos tuo, jog gaminamos naudojant tikrus itališkus miltus ir fermentuojant tešlą bent 24 valandas. Viršuje rasite premium kokybės ingredientus, kurie išlaiko savo maistines savybes dėl greito užšaldymo technologijos.

Romos picos padas 51 % (kvietiniai miltai -( kilmės šalis-Italija ), kviečių raugas ,antioksidantas askorbo rūgštis ,fermentas amilazė , geriamasis vanduo, kvietiniai miltai, kvietinis salyklas antioksidantas askorbo rūgštis , alyvuogių aliejus, joduota druska, mielės.) ,sūris Mocarella (iš pieno), pomidorų padažas ( pomidorai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, vanduo ,rapsų aliejus, česnakai, bazilikai,druska) , virtas kumpis 6,4 % ( kiaulienos kumpis, vanduo, bulvių krakmolas, druska, sojos baltymų izoliatas, tirštiklis karageninas , rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pentanatrio trifosfatas , stabilizatorius natrio polifosfatas , maltodekstrinas, antioksidantas natrio askorbatas , konservantas natrio nitritas, kiaulienos baltymai, kvapiosios medžiagos, kvapioji rūkymo medžiaga), grybai 6,4 % ( grybai, vanduo, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis ,antioksidantas askorbo rūgštis ), k/r. šoninė ( kiaulienos šoninė, druska, gliukozės sirupas, antioksidantas natrio askorbatas , rūgštingumą reguliuojančios medžiagos natrio acetatas , mononatrio citratas , konservantas natrio nitritas ) , BBQ padažas ( cukrus, vanduo , pomidorų pasta, spirito actas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, druska, deginto cukraus sirupas, obuolių sulčių koncentratas, prieskonių mišinys,garstyčios, dūmo kvapioji medžiaga, konservantai natrio benzoatas, kalio sorbatas), raudonieji svogūnai.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
913 kJ/ 217 kcal 6,4 3,4 29,4 2,3 1,0 9,9 1,4

Neatitirpinta pica kepama orkaitėje įkaitintoje iki 200 C temperatūros 12-15 min . Jei pica atitirpinta ,kepimo laikas sutrumpėja iki 10 min

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.