Romos picos padas 51 % (kvietiniai miltai -( kilmės šalis-Italija ), kviečių raugas ,antioksidantas askorbo rūgštis ,fermentas amilazė , geriamasis vanduo, kvietiniai miltai, kvietinis salyklas antioksidantas askorbo rūgštis , alyvuogių aliejus, joduota druska, mielės.) ,sūris Mocarella (iš pieno), pomidorų padažas ( pomidorai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, vanduo ,rapsų aliejus, česnakai, bazilikai,druska) , virtas kumpis 6,4 % ( kiaulienos kumpis, vanduo, bulvių krakmolas, druska, sojos baltymų izoliatas, tirštiklis karageninas , rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pentanatrio trifosfatas , stabilizatorius natrio polifosfatas , maltodekstrinas, antioksidantas natrio askorbatas , konservantas natrio nitritas, kiaulienos baltymai, kvapiosios medžiagos, kvapioji rūkymo medžiaga), grybai 6,4 % ( grybai, vanduo, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis ,antioksidantas askorbo rūgštis ), k/r. šoninė ( kiaulienos šoninė, druska, gliukozės sirupas, antioksidantas natrio askorbatas , rūgštingumą reguliuojančios medžiagos natrio acetatas , mononatrio citratas , konservantas natrio nitritas ) , BBQ padažas ( cukrus, vanduo , pomidorų pasta, spirito actas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, druska, deginto cukraus sirupas, obuolių sulčių koncentratas, prieskonių mišinys,garstyčios, dūmo kvapioji medžiaga, konservantai natrio benzoatas, kalio sorbatas), raudonieji svogūnai.