Šaldyta ROMOS pica su mocarela ir sūriu

Šaldyta ROMOS pica su mocarela ir sūriu

Traški išorėje ir minkštutėlė viduje, kas? Tikrai ne vištiena, o mūsų Romos pica. Šios picos ypatingos tuo, jog gaminamos naudojant tikrus itališkus miltus ir fermentuojant tešlą bent 24 valandas. Viršuje rasite premium kokybės ingredientus, kurie išlaiko savo maistines savybes dėl greito užšaldymo technologijos.

Romos picos padas 52 % (kvietiniai miltai -( kilmės šalis-Italija ), kviečių raugas ,antioksidantas askorbo rūgštis,fermentas amilazė , geriamasis vanduo, kvietiniai miltai, kvietinis salyklas antioksidantas akorbo rūgštis , alyvuogių aliejus, joduota druska, mielės.) ,sūris Mocarella (iš pieno) 24 % , pomidorų padažas ( pomidorai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis , vanduo ,rapsų aliejus, česnakai, bazilikai,druska) , pomidorai,"Pesto" padažas 2,2 % ( rapsų aliejus, Džiugo sūris (iš pieno) ,bazilikai, petražolės, česnakai, joduota druska) .

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
971 kJ/ 231 kcal 8,2 3,8 29,3 1,6 0,4 9,8 1,3

Neatitirpinta pica kepama orkaitėje įkaitintoje iki 200 C temperatūros 12-15 min . Jei pica atitirpinta ,kepimo laikas sutrumpėja iki 10 min

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.