Šaldytas keptas maltas šnicelis

Šaldytas keptas maltas šnicelis

Visur girdite ir matote šnicelius? Tokio dar neregėjote. Kviečiame išbandyti inovatyvią – malto šnicelio versiją su traškia plutele.

malta kiauliena 61% (kilmės šalis ES), pienas, kiaušinių masė, duona ( ruginiai ir kvietiniai miltai, geriamas vanduo, cukrus, pieno milteliai, joduota druska, rapsų aliejus, mielės, kmynai), džiūvesėliai (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, druska, mielės), česnakai, juoduota druska, juodieji pipirai, rapsų aliejus.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
1153 kJ/ 276 kcal 16,5 3,8 11,5 0,9 0,9 19,9 1,1

Atitirpinti šaldytuve (0-+6°C) 2 val.
Mikrobangų krosnelė. Atitirpintus kotletus 600W galingumu kaitinkite nuo 2 -3 minučių.
Orkaitė. Atitirpintus kotletus kepkite įkaitintoje orkaitėje palaikant 170* °C temperatūrą nuo 10-12 min, kol vidinė gaminio temperatūra pasiekia +75*C.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.