Šaldytas kiaulienos Vienos šnicelis

Šaldytas kiaulienos Vienos šnicelis

Kiaulienos vienas šnicelis yra tradicinis Europos kulinarijos patiekalas, kuris turi gilias šaknis Vokietijos virtuvėje. Pirmą kartą šniceliai buvo ruošiami iš veršienos mėsos, bet vėliau šis patiekalas išpopuliarėjo ir su kiauliena. Šis skanus patiekalas išlieka vienu iš populiariausių ir mėgstamiausių europietiškų patiekalų.

kiaulienos nugarinė 64,9 % (kilmės šalis ES), džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, geriamas vanduo, druska, mielės), panko džiūvėsiai (kvietiniai miltai, vanduo, sausos mielės, druska, cukrus, saulėgrąžų aliejus), kiaušinių masė, kvietiniai miltai, česnakai, geriamasis vanduo, joduota druska, juodieji pipirai.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
692 kJ/ 164 kcal 3,1 0,2 16,5 0,6 0,7 17,1 0,8

Pusgaminis kepamas įkaitintame aliejuje, apie 3-4 min iš abiejų pusių, kol įgaus gražų gelsvą atspalvį. Pusgaminis grūzdinamas įkaitintame aliejuje 165-170*C tem apie 8-10 min.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.