Šaldytas meksikietiškas troškinys

Šaldytas meksikietiškas troškinys

Troškinys pagamintas iš jautienos, kiaulienos, su daržovėmis, paskanintas įvairiais prieskonių mišiniais, kurie suteikia pikantišką skonį.

Jautiena ( kilmės šalis -ES) ,kiauliena (kilmės šalis-ES), geriamas vanduo, raudonosios pupelės, kečupas ( vanduo, pomidorų pasta, cukrus, modifikuotas krakmolas, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga acto rūgštis ,prieskoniai, konservantas natrio benzoatas), pomidorų padažas ( pomidorai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), prieskonių mišinys (prieskoniai, druska, cukrus, žolelės, prieskonių ekstraktas, papajos ekstraktas), rapsų aliejus, kvapioji druska ( druska, svogūnai, maltodekstrinas,dekstrozė, česnakas, kvapiosios medžiagos, ciberžolė, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, kepinti svogūnai, salierų ekstraktas) ,prieskonių mišinys ( druska, paprika, svogūnai, juodieji pipirai, mielių ekstraktas, salierų sėklos, česnakas, kajeno pipirai, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas), prieskonių mišinys (paprika, aitrioji paprika, česnakas,svogūnai, ciberžolė, kuminas, petražolės ),joduota druska, petražolės, česnakas, ciberžolė, juodieji pipirai.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
1098 kJ/ 263 kcal 16,4 6,1 10,5 2,7 2,1 17,3 1,3

1. Produktą, nuolat maišant, kaitinti puode ant mažos ugnies iki užvirimo, kol gaminio vidaus temperatūra pasieks ne žemesnę nei +75*C temperatūrą.
2. Mikrobangų krosnelėje: Troškinį perdėjus į mikrobangei tinkamą indelį , šildyti nustačius 800W galingumo rėžimą, kaitinti apie 3 min., kol gaminio vidaus temperatūra pasieks ne žemesnę nei +75*C temperatūrą.
Pastaba: Pašildymo laikas gali skirtis prtiklausomai nuo mikrobangų krosnelės galingumo bei šildomo kiekio.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.