Šaldytas picos padas Scrocchiarella

Šaldytas picos padas Scrocchiarella

Šios picos ypatingos tuo, jog gaminamos naudojant tikrus itališkus miltus ir fermentuojant tešlą bent 24 valandas.

Miltų mišinys (kvietiniai miltai, raugas (iš kviečių), antioksidantas E300, fermentas amilazė), geriamasis vanduo, miltų mišinys (kvietiniai miltai, kvietinis salyklas antioksidantas E300), alyvuogių aliejus, joduota druska, mielės.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
1128 kJ/ 267 kcal 2,6 0,4 52,4 0,5 1,8 7,4 1,7

Picos padas kepamas picų pečiuje kol gražiai apskrunda, iki kol gaminio vidaus temperatūra pasiekia 68ºC.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.