Šaldytas vištienos Vienos šnicelis

Šaldytas vištienos Vienos šnicelis

Vienos šnicelis yra populiari tradicinė Austrijos patiekalų dalis, tačiau šį įsimintiną patiekalą rasite ne tik Vienoje, bet ir daugio kitų Europos šalių virtuvėse.

Vištienos file 56 %, kiaušinių masė ,pienas, Panko paniruotė ( kvietiniai miltai, mielės ,gliukozė, druska, palmių aliejus), džiuvėsėliai ( kvietiniai miltai ,geriamas vanduo, druska, mielės), kvietiniai miltai, geriamas vanduo, česnakai, joduota druska,juodieji pipirai.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
1018 kJ/ 242 kcal 4,6 1,4 21,7 3,3 6,9 24,8 1,1

1. Šaldytą produktą gruzdinti gruzdintuvėje 130*C temp nuo 4 iki 6 min. iki kol gaminio vidaus temperatūra pasiekia +75 *C
2 . Atšildytą produktą kepti 3-4 min. .

Atlaidinto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 24 valandų, laikant jį (0 +4)°C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.