Šaldytas žuvies kukulis

Šaldytas žuvies kukulis

Ši klasikinė žuvies kukulių versija pagaminta iš lydekos. Patiekalas gali būti patiektas su šviežiomis daržovėmis, salotomis, padažais arba citrinų skiltele. Žuvies kukuliai pasižymi švelnia, puria tekstūra ir sūraus bei žuvies natūralumo skoniu. Tai tradicinis ir labai mėgstamas patiekalas, būdingas daugelio šalių virtuvėms.

Jūros lydeka (64%) (Merluccius hubbsi ) (kilmės šalis - Argentina), džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, geriamas vanduo, druska, mielės), kiaušinių masė, morkos, svogūnai, grietinėlė, geriamasis vanduo, rapsų aliejus, joduota druska, krapai, bulvių dribsniai (bulvės, emulsiklis E471, stabilizatoriai E450i,E330, antioksidantas E304), juodieji pipirai.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
523 kJ/ 125 kcal 4,8 1,8 6,5 1,4 0,4 13,8 0,7

Pusgaminis kepamas konvekcinėje krosnyje 165*C tem, 25 minutes, kol gražiai apskrunda, iki kol gaminio vidaus temperatūra pasiekia 75 ºC.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.