• Pradinis /
  • HoReCa /
  • Šaldyti kepti vištienos kamuoliukai su sūrio įdaru
Šaldyti kepti vištienos kamuoliukai su sūrio įdaru

Šaldyti kepti vištienos kamuoliukai su sūrio įdaru

Traškia burokeliu paniruote apvilktas vištienos, mocarelos ir cederio suriu derinys, pagardintas džiovintais pomidorais ir raudonuoju jelapenu. Tai skonio bomba viename kasnyje, kuri akimirksniu suaktyvins snaudžiancius jusu skoniu receptorius.

Vištienos file 53%, lašiniai, pepperoni dešra (kiauliena, lašiniai, druska, dekstrozė, prieskoniai; kvaposios medžiagos, antioksidantai E300, E301, E392, kiaulienos baltymai (yra hemoglobino), prieskonių ekstrakatas, gliukozės sirupas, maltodekstrinas, gliukozė, daržovių ekstraktas, konservantas E250,džiūvesėliai (KVIETINIAI miltai, geriamasis vanduo, druska, mielės) , mozarella SŪRIS, čederio SŪRIS, džiovinti pomidorai, (saulėje džiovinti pomidorai, saulėgrąžų aliejus, actas, kaparėliai, druska, raudonėlis, česnakai, aitriosios paprikos, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga, citrinos rūgštis, gliukono- delta-laktonas, antioksidantas, askorbo rūgštis), GRIETINĖLĖ, KIAUŠINIŲ masė, lydytas tepamas SŪRELIS (SŪRIS, GRIETINĖLĖ, vanduo, nugriebto PIENO milteliai, SVIESTAS, emulsinimo druskos(E452, E339, E4500), jelapenas raudonas (chalapos aitriosios paprikos, vanduo, druska, actas, kietiklis E509), panko džiūveseliai (KVIETINIAI miltai, mielės, gliukozė,druska, palmių aliejus), joduota valgomoji druska, česnakai, prieskoniai, rapsų aliejus (gruzdinimui)

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
804 kJ/ 192 kcal 8,8 2,5 13,9 1,3 0,9 13,7 1,3

1.Orkaitė; šildyti šaldytą kepsnelį 200 °C temp. 12-15 min.
2.Mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą, apie 3–4 min.
3.Karšto oro gruzdintuvė: šildyti šaldytą kepsnelį 200 °C 6-8 min.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.