• Pradinis /
  • HoReCa /
  • Šaldyti kepti vištienos piršteliai su sezamais
Šaldyti kepti vištienos piršteliai su sezamais

Šaldyti kepti vištienos piršteliai su sezamais

Šie šviežiais ingredientais praturtinti vištienos piršteliai savo skoniu pranoksta laiką. Po ypatingai traškia sezamų paniruote atsiskleidžia pepperoni dešros ir vištienos duetas, pagardintas mocarelos bei čederio sūriais. Tai tikras skoniu vakarėlis kiekviename kąsnyje – užkandis, kuriam sunku atsispirti.

Vištienos file 53 %, lašiniai, pepperoni dešra (kiauliena, lašiniai, druska, dekstrozė, prieskoniai;kvaposios medžiagos, antioksidantai E300, E301, E392, kiaulienos baltymai (yra hemoglobino), prieskonių ekstrakatas, gliukozės sirupas, maltodekstrinas, gliukozė, daržovių ekstraktas, konservantas E250, džiūvesėliai (KVIETINIAI miltai, geriamasis vanduo, druska, mielės) , Panko džiūveseliai (KVIETINIAI miltai, mielės, gliukozė,druska, palmių aliejus), mozarella SŪRIS (pasterizuotas PIENAS, druska, raugo kultūros fermentai), čederio SŪRIS (pasterizuotas PIENAS,druska, raugas, dažiklis nato horbiksinas), džiovinti pomidorai (aliejuje džiovinti pomidorai, saulėgrąžų aliejus, kaparėliai, druska, raudonėlis, česnakai, aitriosios paprikos, rūgštingūmą reguliuojančios medžiagos, citrinų rūgštis, gliukono-delta-laktonas, antioksidantas askorbo rūgštis, GRIETINĖLĖ (pasterizuota GRIETINĖLĖ, stabilizatorius-karageninas), KIAUŠINIŲ masė, joduota druska, česnakai, prieskoniai, juodos SEZAMŲ seklos, baltos SEZAMŲ sėklos, augalinis rapsų aliejus (gruzdinimui). Sudėtyje yra SULFITŲ.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
1241 kJ/ 298 kcal 19,1 4,4 7,7 1,8 4 21,8 1,2

1.Orkaitė: šildyti šaldytą gaminį 200 °C temp. 10-12 min.
2.Karšto oro gruzdintuvė: šildyti šaldytą gaminį 200 °C 6-8 min.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.