• Pradinis /
  • HoReCa /
  • Šaldyti Kyjivo kotletai su trumų pastos įdaru grybų plutelėje
Šaldyti Kyjivo kotletai su trumų pastos įdaru grybų plutelėje

Šaldyti Kyjivo kotletai su trumų pastos įdaru grybų plutelėje

Ar girdėjote apie unikalų ir nepakartojamą grybą trumą? Dar kitaip vadinamą juoduoju triufeliu. Ar girdėjote, jog mūsų rankų darbo Kyjivo kotletai yra išrinkti skaniausiais Lietuvoje? Ar galite įsivaizduoti nuostabų šių dviejų super ingredientų derino skonį be didesnių pastangų? T A I P. Food Stories pristato naujieną “Kepti Kyjivo kotletai su sviesto ir trumų įdaru”. Negana to – pažadame traškią grybų plutelę ir rankomis gaminant įdėtą meilės prieskonį.

Malta vištiena 25% (kilmės šalis: ES), (vištienos filė 69%, vištų odelės, vanduo, kviečių skaidulos, druska, kvapiosios medžiagos, burokėlių ekstraktas), vištienos filė 18,7%, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, druska, mielės), sviesto–trumų įdaras 17% (sviestas, pievagrybių ir juodųjų triufelių pasta (pievagrybiai (Agaricus bisporus) 66%, vanduo, saulėgrąžų aliejus, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, alaus mielės, druska), vasaros triufeliai (Tuber Aestivum) 1%, petražolės, kvapiosios medžiagos, česnakai, pipirai, druska), džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, druska, mielės, paprika, ciberžolė), kiaušinių masė, augalinis rapsų aliejus, džiovinti pievagrybiai (gali būti salierų, glitimo, garstyčių ir sezamo pėdsakų).

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
2086 kJ / 503 kcal 42,0 g 14,5 g 16,8 g 0,3 g 1,3 g 14,4 g 1,1 g

Mikrobangų krosnelėje: neatlaidinus šildyti nustačius 600 W rėžimą apie 3 min.
Orkaitėje: šildyti neatlaidinus iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min.
Karšto oro gruzdintuvėje: šildyti neatšildžius 200 °C temperatūroje 15-20 min.
Pašildymo laikas gali skirtis priklausomai nuo mikrobangų krosnelės galingumo bei šildomo kiekio.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip -18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0–+6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.