Šaldyti Žemaičių blynai su mėsa

Šaldyti Žemaičių blynai su mėsa

Tradiciniai, rankomis formuojami žemaičių blynai su aukštos kokybės jautienos (70%) ir kiaulienos (30%) įdaru, be skonio stipriklių, dažiklių ar kitų priedų. Užsakant didmenai galimi kepti šaldyti ir šaldyti nekepti.

Virtos bulvės 70 %, įdaras 30 % (virta jautiena, virta kiauliena, natūralus sultinys (jautiena, kiauliena, geriamasis vanduo, laurų lapai), kepti svogūnai (svogūnai, augalinis rapsų aliejus), bulvių krakmolas, KIAUŠINIŲ masė, džiūvėsėliai (KVIETINIAI miltai, geriamasis vanduo, joduotoji druska, mielės)), augalinis rapsų aliejus, joduotoji druska, malti juodieji pipirai.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
814,4 kJ / 193,9 kcal 6,7 g 1,9 g 25,1 g 1,6 g 2,25 g 7,2 g 1,6 g

Orkaitėje: įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įdėkite žemaičių blynus ir kepkite apie 8-10 min.
Mikrobangų krosnelėje: Žemaičių blynus šildykite 4-6 min., nustačius 600 W galingumo režimą.

Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti!

“Žemaičių” blynai su pievagrybių padažu

Jeigu šiemet neturite ūpo keptis blynų mes Jums jau pagaminome tradicinius "Žemaičių" blynus, prie kurių rekomenduojame pasigaminti greitą pievagrybių padažą.

Skaityti receptą
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.