Kyjivo kotletai – namie lyg restorane
Jei norite nustebinti šeimos narius ar draugus gardžia vakariene, tačiau laiko turite ne daug, rinkitės daugumos itin mėgstamus Kyjivo kotletus! Tai sotus ir skanus patiekalas. Sultingi vištienos kotletai su gardžiai ištirpusiu sviestu, sulauks ne tik padėkų, bet ir pagyrų.
Kyjivo kotletai yra universalus patiekalas, kurį mėgsta ir vaikai, ir suaugę. Traški plutelė ir sultinga vištiena viduje su maloniu sviesto padažu – tobulas pasirinkimas, kai norisi gretai ir skaniai. Patiems juos pagaminti tikrai nėra lengva. Būtent todėl „Food stories“ sukūrė jau paruoštus kotletus, kuriuos be vargo pasigaminsite patys.
Prie Kyjivo kotletų tinka viskas
Kyjivo kotletams rinkitės mėgstamą garnyrą. Juo gali tapti bulvių košė, žirnių piurė, ryžiai ar didelė porcija šviežių daržovių.
„Food stories“ Kyjivo kotletai yra greitai užšaldyti ir rankomis pagaminti Lietuvoje. Beliks išsikepti orkaitėje ir mėgautis patiekalu tarsi iš restorano. Pakuotėje rasite 2 vnt. kotletų, kurių tikrai užteks pavalgyti dviems žmonėms. Dar vienas privalumas, jog pakuotę mūsų pagamintų Kyjivo kotelų visada galite turėti šaldiklyje, kad prireikus, per itin trumpą laiką pagamintumėte gardžius pietus ar vakarienę.
„Food stories“ Kyjivo kotletai – pagaminti rankomis ir su meile
Didžiuojamės, kad Lietuvos žmonėms galime pasiūlyti aukščiausios kokybės Kyjivo kotletus. Nors įprastai tokio tipo kotletai masinėje gamyboje ruošiami iš maltos vištienos, mes juos gaminame iš natūralios vištienos filė, o įdarui naudojame tikrą sviestą. Mūsų Kyjivo kotletai gaminami, formuojami rankomis ir su didele meile tam, kad mėgautis šiuo patiekalu namuose galėtumėte tarsi restorane. Neabejojame jų kokybe, todėl kviečiame paragauti ir tuo įsitikinti. Po to, pasakykite, ar jie jums skaniausi Lietuvoje.
Žirnių piurė receptas
Kol orkaitėje jau kepa Kyjivo kotletai, greitai pasigaminkite garnyrą. Jums reikės:
- 3 v. š. sviesto
- Poros česnako skiltelių
- 500 g šaldytų žaliųjų žirnelių
- 150 ml daržovių sultinio
- Žiupsnelio druskos ir pipirų
Gaminimas:
Keptuvėje išlydykite sviestą, įspauskite česnaką ir pakepinkite apie 1 min. Tuomet sudėkite žirnelius, supilkite sultinį, įberkite prieskonius. Uždengus pakaitinkite viską ant vidutinės kaitros ~5 min. Po to viską supilkite į maisto smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Skanaus!