Kijevo kotletas

Kijevo kotletas

Jau spėjęs išpopuliarėti ir tapti tikra Food Stories „vizitine kortele“. Gamyboje naudojami aukščiausios kokybės produktai, tokie kaip vištienos filė bei tikras grietinėlės sviestas.

Vištienos filė 36,5 % (kilmės šalis: Lietuva), džiūvėsėliai 14,7 % (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, joduotoji druska, mielės), sviestas 13,5 %, kiaušinių masė 13,1 %, augalinis rapsų aliejus 21,1 %, joduotoji druska, džiovinti krapai, malti juodieji pipirai.

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
1707,6 kJ / 410,7 kcal 30,4 g 14,2 g 17,4 g 1,3 g 0 g 16,8 g 1,8 g

Orkaitėje: įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įdėkite kijevo kotletą ir kepkite apie 10-12 min.
Mikrobangų krosnelėje: Kijevo kotletą šildykite 4-6 min., nustačius 600 W galingumo režimą.
Atšildžius negalima užšaldyti. Prieš naudojimą neatšildykite.

Kijevas su kale kopūsto salotomis pagal @mamos.virtuvės.paslaptys

Reikia daugiau idėjų kaip paįvairinti garnyrą prie klasikinio Kijevo kotleto? Štai tokį, ypatingai sveikų ir gardžių, kale kopūsto salotų variantą vakarienei Jums siūlo maisto blogerė bei mama Valda.

skaityti receptą
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.