Trinta pievagrybių sriuba

Trinta pievagrybių sriuba

Tiršta, klasikinė pievagrybių sriuba.

Produktas paruoštas vartojimui, užtenka pašildyti kelias minutes mikrobangų krosnelėje ar orkaitėje.

Pienas, pievagrybiai 26,7 %, vanduo, grietinėlė (35 % riebumo), margarinas ( gyvūniniai riebalai, augalinis rapsų aliejus, vanduo, druska, emulsikliai: lecitinai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis: karotenai), svogūnai, salierų stiebai, kvietiniai miltai, augalinis rapsų aliejus, prieskonių mišinys (joduotoji druska, cukrus, rudasis cukrus, morkų granulės, bulvių krakmolas, pastarnokų granulės, porai, svogūnų granulės, petražolės, krapai, dažiklis: kurkuminas), druska.

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
676kJ / 136,1 kcal 13,1 g 4,8 g 8 g 2,9 g 1,04 g 2,8 g 0,7 g

Mikrobangų krosnelėje: sriubą šildykite 6-8 min., nustačius 800Wgalingumo režimą. Iš pakuotės išimti nebūtina, tik reikia nuplėšti apsauginę plėvelę.
Orkaitėje: įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, šildykite sriubą apie 10-12 min.
Išėmus produktą iš pakuotės, supilti į puodą ir nuolat maišant, kaitinti ant mažos ugnies iki užvirimo, kol gaminio vidaus temperatūra pasieks ne žemesnę nei +75*C temperatūrą.
Jeigu sriuba yra perdaug tiršta ar intensyvaus skonio, galite ją praskiesti virintu vandeniu pagal savo skonį.

Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti!
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.