Žemaičių blynai su mėsa

Žemaičių blynai su mėsa

Žemaičių blynai su mėsa, ruošti rankomis, su jautienos ir kiaulienos įdaru (30 %) -, tai puikus pasirinkimas tiems, kuriems tokių patiekalų ruošimas namuose yra vargas, tačiau pasiilgstantiems nostalgiško, tradicinio skonio.

Produktas paruoštas vartoti, užtenka pašildyti orkaitėje ar mikrobangų krosnelėje.

Virtos bulvės 70 %, įdaras 30 % (virta jautiena, virta kiauliena, natūralus sultinys (jautiena, kiauliena, geriamasis vanduo, laurų lapai), kepti svogūnai (svogūnai, augalinis rapsų aliejus), bulvių krakmolas, kiaušinių masė, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, joduotoji druska, mielės)), augalinis rapsų aliejus, joduotoji druska, malti juodieji pipirai.

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
814,4 kJ / 193,9 kcal 6,7 g 1,9 g 25,1 g 1,6 g 2,25 g 7,2 g 1,6 g

Orkaitėje: įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įdėkite žemaičių blynus ir kepkite apie 8-10 min.
Mikrobangų krosnelėje: Žemaičių blynus šildykite 4-6 min., nustačius 600 W galingumo režimą.

Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti!
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.