Kyjivas su batatų koše pagal @skaniai_sveikai

Bulvių košė šalia Kyjivo kotleto visuomet yra gera idėja. Štai maisto tinklaraštininkė ir mama Aušra (ig: @skaniai_sveikai) siūlo kaip pasigaminti sveikesnį šio mėgstamo garnyro variantą naudojant saldžias bulves arba kitaip vadinamus batatus.

Paruošimas
20 min.

Sudedamosios dalys

  • Batatai
  • Grietinė
  • Sviestas
  • Petražolės
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Česnakas

Tolesni veiksmai

  • 1. žingsnis Batatus nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais ir verdame vandenyje kol suminkštės, apie 12 minučių.
  • 2. žingsnis Vandenį nupilame, dedame atgal ant kaitlentės ir leidžiame vandeniui išgaruoti. Bulves sutriname, dedame šaukštą grietinės, šiek tiek sviesto, beriame smulkintas petražoles, česnaką, žiupsnį druskos ir pipirų.
  • 3. žingsnis Viską išmaišome ir patiekiame karštą, kartu su per košės gaminimo laiką orkaitėje sušilusiais Food Stories Kyjivo kotletais. Skanaus!

Susiję receptai

Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.