Kyjivas su kale kopūsto salotomis pagal @mamos.virtuvės.paslaptys

Reikia daugiau idėjų kaip paįvairinti garnyrą prie klasikinio Kyjivo kotleto? Štai tokį, ypatingai sveikų ir gardžių, kale kopūsto salotų variantą vakarienei Jums siūlo maisto blogerė bei mama Valda (ig. @mamos.virtuvės.paslaptys).

Sudedamosios dalys

  • Kale kopūstas
  • Avokadas
  • Keli vyšniniai pomidoriukai
  • Mėgiamos sėklos
  • Druska (nebūtina)
  • Pipirai (nebūtina)
  • Alyvuogių aliejus apšlakstymui

Tolesni veiksmai

  • 1. žingsnis Pasiruošiame Food Stories Kijevą pagal instrukcijas nurodytas ant pakuotės.
  • 2. žingsnis Salotoms skirtus ingredientus susmulkiname, apšlakstome alyvuogių aliejumi, užberiame sėklas ir prieskonius, išmaišome.
  • 3. žingsnis Viens du ir viskas! Kyjivo kotletus patiekiame kartu su ką tik pagamintomis salotomis ir kviečiame šeimą prie stalo.

Susiję receptai

Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.