Patobulinta “Čili” sriuba pagal @beatanicholson

Besiruošdama savo Kalėdinio žurnalo “Beatos virtuvė” leidiniui, Beata Nicholson išbandė mūsų gaminius ir nusprendė juos pristatyti savo žurnale. Kaip žinome, Beata yra iš tų mamų, kurios vertina paruoštukus kaip pagalbą savo namų virtuvėje, tačiau griežtai tik su viena sąlyga – jie turi būti aukštos kokybės ir puikios sudėties. Kadangi šiuo klausimu Food Stories ir Beatos vertybės sutapo, iš to gimė smagus bendradarbiavimas ir puikios idėjos kaip namuose mūsų gaminius galima dar papildyti pagal savo skonį pridedant lengvai paruošiamų priedų arba įdomesnių garnyrų. Vienas tokių receptų patobulinta Food Stories “Čili” sriuba.

Paruošimas
15 min

Sudedamosios dalys

  • FOOD STORIES čili sriuba
  • Smulkintas raudonasis svogūnas
  • Kalendrų lapeliai
  • Kukurūzų traškučiai
  • Smulkintos aitriosios paprikos
  • Žaliosios citrinos sultys

Tolesni veiksmai

  • 1. žingsnis "Čili" sriubos pakuotę be apsauginės plėvelės siunčiame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 minučių.
  • 2. žingsnis Karštą sriubą perpilame į dubenėlį, gardiname smulkintai svogūnais ir aitriosiomis paprikomis, kalendrų lapeliais ir kukurūzų traškučiais.
  • 3. žingsnis Mėgaujames klasikine "Čili" sriuba! Skanaus!

Susiję receptai

Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.