Traškūs “Jūratės” kotletai su oranžine bulvių-moliūgų koše

Šiandien mūsų šefas gurmanas siūlo Jums išmėginti receptą, kuriame susipina klasika ir nauji, įdomūs skoniai bei estetika lekštėje. Pasigaminkite bulvių-moliūgų košę, kurią lengvai priderinsite prie bet kokių mėsos patiekalų, arba kaip tai padarėme mes – prie klasikinio “Jūratės” kotleto.

Paruošimas
15 min
Porcijos
2 porcijos

Sudedamosios dalys

  • Pakuotė Food Stories "Jūratės" kotletų
  • 500 g moliūgų minkštimo (be žievės ir sėklų)
  • 500 g bulvių
  • apie 1/3 puodelio pieno
  • 4 v.š. sviesto
  • druskos ir pipirų

Tolesni veiksmai

  • 1. žingsnis Išimkite "Jūratės" kotletus iš pakuotės ir šildykite kaip nurodyta instrukcijoje.
  • 2. žingsnis Atskiruose puoduose išvirkite bulves ir moliūgų minkštimą.
  • 3. žingsnis Daržovėms išvirus, perkelkite jas į vieną puodą bei sutrinkite kartu pakaitintu pienu ir sviestu.
  • 4. žingsnis Paskaninkite košę druska bei pipirais ir mėgaukites modernia klasika lėkštėje! Skanaus!

Susiję receptai

Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.