Vištienos maltinukai su mocarelos sūrio įdaru ir bulvių-pastarnokų piure

Kartais paroje pritrūksta laiko, o valgyti vis vien norisi.  Tokiais atvejais į pagalbą ateina Food Stories.  Šį kartą vištienos maltinukai su mocarela, o  kad būtų dar įdomiau ir skaniau deriname juos su greita bulvių ir pastarnokų piure ir gaiviu vasarišku padažu.

Paruošimas
25 min.
Porcijos
2 porcijos

Sudedamosios dalys

  • 1 pakuotė Food Stories vištienos maltinukų su mocarelos sūriu
  • 250 g bulvių
  • 250 g pastarnokų
  • 1 v.š. sviesto
  • stiklinė pieno
  • 100 ml grietinėlės
  • 1 mažas česnakas
  • 2-3 svogūno laiškai
  • 4 v.š. natūralaus jogurto
  • 1 v.š. majonezo
  • nedidelė sauja petražolių
  • 1 a.š. džiovinto raudonėlio
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • Druskos ir pipirų

Tolesni veiksmai

  • 1. žingsnis Maltinukus išimame iš pakuotės ir šildome orkaitėje pagal nurodytas instrukcijas.
  • 2. žingsnis Kol maltinukai šyla verdame piure. Bulves ir pastarnokus išverdame ir nupilame vandenį.
  • 3. žingsnis Į puodą dedame sviesto, pilame pieną, grietinėlė, ir vėl viską užkaitiname iki užvirimo.
  • 4. žingsnis Nuimame puodą nuo kaitros ir viską gerai sutriname.
  • 5. žingsnis Padažui maisto smulkintuve sutriname česnaką, svogūnų laiškus, raudonėlius, petražoles kartu su natūraliu jogurtu, citrinų sultimis ir majonezu bei druska ir pipirais.
  • 6. žingsnis Tiekiant į lėkštę piure apšlakstome tirpintu sviestu su čiobreliais, bei šalia į indelį supilame jogurtinį padažą. Skanaus!

Susiję receptai

Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.