Vištienos maltinukai su mocarelos sūrio įdaru ir salotomis su feta

Pavasaris jau čia ir šylant orams vis labiau norisi “lengvesnių” skrandžiui, bet tuo pačiu ir sočių patiekalų. Vienas tokių gali būti liesos vištienos krūtinėlės file maltinukaa su mocarelos sūriu bei fetos sūrio ir karijų salotomis.

Paruošimas
10-12 min.
Porcijos
2 porcijos

Sudedamosios dalys

  • 1 pakuotė keptų vištienos maltinukų su mocarelos sūriu Food Stories
  • sauja salotų lapų
  • sauja gražgarsčių
  • 1 agurkas
  • 6 vyšniniai pomidoriukai
  • 100 g fetos sūrio
  • saujelė karijų riešutų
  • šlakelis ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • šlakelis citrinos sulčių
  • druska, juodieji pipirai ir kiti Jūsų mėgstami prieskoniai

Tolesni veiksmai

  • 1. žingsnis Išimkite maltinukus iš pakuotės ir šildykite orkaitėje pagal nurodytas instrukcijas.
  • 2. žingsnis Pasmulkinkite ir sausoje keptuvėje apkepkite karijų riešutus.
  • 3. žingsnis Į lėkštes sudėkite salotas ir gražgarstes.
  • 4. žingsnis Sudėkite supjaustytą agurką ir pomidorus.
  • 5. žingsnis Sudėkite supjaustytą agurką ir pomidorus.
  • 6. žingsnis Apšlakstykite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
  • 7. žingsnis Pagardinkite druska bei prieskoniais.
  • 8. žingsnis Sušilusius maltinukus tiekite į lėkštę kartu su salotomis ir mėgaukites lengva vakariene. Skanaus!

Susiję receptai

Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.