Žemaičių blynai su pievagrybių ir putojančio vyno padažu pagal Indrę (IG @gaminu_sau)

Ar esate ragavę žemaičių blynus su ne bet kokiu grietinėlės padažu, bet tokiu, kuria naudojamas… Putojantis vynas! Šį receptą mums atsiuntė Indrė (IG @gaminu_sau) ir mes pagalvojome vau! Šitą būtinai reikia išbandyti ir su Jumis, mielieji, pasidalinti. Taigi Jūsų dėmesiui gurmaniški “Žemaičių” blynai pagal Indrę:

Paruošimas
10-12 min.
Porcijos
2 porcijos

Sudedamosios dalys

  • 2 pakuotės Food Stories "Žemaičių" blynų
  • 1 šalotinis svogūnas
  • 2 x 50 g gabalėliai sviesto
  • 6 pievagrybiai
  • 100 ml putojančio vyno (sauso)
  • 100 ml grietinėles
  • Druskos ir pipirų.

Tolesni veiksmai

  • 1. žingsnis "Žemaičių"blynus išimame iš pakuotės ir dedame į orkaitę šildyti pagal nurodytas instrukcijas.
  • 2. žingsnis Keptuvėje ištirpiname sviesto gabalėlį ir apkepiname smulkintus pievagrybius, juos atidedame.
  • 3. žingsnis Į tą pačią keptuvę dedame antrą gabalėlį sviesto, smulkintą šalotą, ir kepame 6 minutes.
  • 4. žingsnis Pilame putojantį vyną ir kaitinam 10 min.
  • 5. žingsnis Tuomet pilame grietinėlę ir kaitiname dar 3-4 min.
  • 6. žingsnis Grąžiname pievagrybius į padažą, viską pagardiname druska ir pipirais ir galime serviruoti. Skanaus!

Susiję receptai

Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.