Keptas Kijevo kotletas

Keptas Kijevo kotletas

Klasikinis, tradicinis receptas, gaminamas iš muštos mažosios vištienos file, bei įdarytas tikru 82% riebumo grietinėlės sviestu ir krapais.

Vištienos filė 36,5 % (kilmės šalis: Lietuva), džiūvėsėliai 14,7 % (KVIETINIAI miltai, geriamasis vanduo, joduotoji druska, mielės), SVIESTAS 13,5 %, KIAUŠINIŲ masė 13,1 %, augalinis rapsų aliejus 21,1 %, joduotoji druska, džiovinti krapai, malti juodieji pipirai.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
1707,6 kJ / 410,7 kcal 30,4 g 14,2 g 17,4 g 1,3 g 0 g 16,8 g 1,8 g

Atitirpinus:
Orkaitėje: įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įdėkite kijevo kotletą ir kepkite apie 10-12 min.
Mikrobangų krosnelėje: Kijevo kotletą šildykite 3-5 min., nustačius 600 W galingumo režimą

Neatitirpinus:
Orkaitėje: įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įdėkite kijevo kotletą ir kepkite apie 20-22 min.
Mikrobangų krosnelėje: Kijevo kotletą šildykite 4-6 min., nustačius 600 W galingumo režimą
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.