Sviestinės tešlos kibinas su kapota kiauliena

Sviestinės tešlos kibinas su kapota kiauliena

Tradicinis kibinas su tikra sviestine tešla, kuriai pagaminti naudojamas saldžios grietinėlės, 82% rieb. sviestas. Įdarui naudojama mėsa – aukščios kokybės kiaulienos kotletinė, kurią malame patys. Taip pat galima rinktis ir sviestinės tešlos kibinus su kapota vištiena.

Aukščiausios rūšies KVIETINIAI miltai, kiauliena 32,3%, SVIESTAS, KIAUŠINIŲ MASĖ,GRIETINĖ, ajonezas(vanduo,rapsų aliejus(35%), modifikuotas krakmolas, cukrus, GARSTYČIOS,(vanduo, GARSTYČIŲ sėklos,spirito actas, druska,prieskoniai), druska, KIAUŠINIŲ trynių milteliai su gliukozės sirupu ir druska, tirštikliai, ksantano derva,(pupenių derva), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos(citrinų ir acto rūgštys), konservantai (kalio sorbatas, natriobenzoatas), dažiklis, natūralių karotenų ekstraktas), svogūnai,cukrus, valgomoji joduota druska, , malti juodieji pipirai.

Energetinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
1713,4kJ / 411,3 kcal 27,0 g 12,8 g 31,2 g 1,7 g 1,4 g 10,1 g 1447,1 mg

Šildyti 600W galingumo mikrobangų krosnelėje 3-4 min arba 200C orkaitėje 10 min.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.