Šaldyti kepti picos trikampėliai

Šaldyti kepti picos trikampėliai

Šie vieno kąsnio picos trikampiai tirpsta burnoje tarsi lengvi debesėliai, apgaubiantys skonio receptorius pepperoni, kumpio ir kremines mocarelos skoniu. „Pizza Clouds“ pikantišku natų viršūnė pakylėja iki pat dangaus, nutiesdama kelia į užkandžių rojų.

KVIETINIAI miltai 28,6%, vanduo, mozzarella SŪRIS (pasterizuotas PIENAS, valgomoji druska, raugų kultūros, fermentai), Napoli pomidorų milteliai (pomidorų milteliai (30%), modifikuotas krakmolas, cukrus, džiovintų daržovių mišinys, morkos, paprikos, svogūnai, česnakai, petražolės, skonio stipriklis E621, prieskoniai, tirštiklis E401, palmių aliejus, PIENO baltymai), druska, vytinta pepperoni dešra (kiauliena, kiaulienos lašinai, druska, dekstrozė, prieskoniai, kvaposios medžiagos, antioksidantai E300, E301, E392, kiaulienos baltymai (yra hemoglobino), prieskonių ekstraktai, dekstrozė, gliukozės sirupas, maltodekstrinas, gliukozė, daržovių koncentratas), rapsų aliejus, KIAUŠINIŲ masė, Knorr bulvių košė (bulvės (85%), palmių riebalai, nugriebto PIENO milteliai (4,3%), druska, LAKTOZĖ, PIENO baltymai, emulsiklis (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), kvapiosios medžiagos. Gali būti GLITIMO, KIAUŠINIŲ ir SALIERŲ), KVIETINIAI miltai (pabarstymui), Panemunės lyditas kremas 22% rieb. natūralaus skonio (VARŠKĖ, augaliniai palmių riebalai, sausas nugriebtas PIENAS, išrūginis sviestas, emulsiklis, druska, tirštiklis, kvapioji medžiaga, dažiklis), cukrus, bazilikas, čiobrelis, raudonėlis, gyvos mielės, rapsų aliejus (gruzdinimui).

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
1557 kJ/ 375 kcal 13,1 4,2 50,2 6,4 3,6 12,4 2,9

1.Orkaitė; šildyti šaldytą kepsnelį 200 °C temp. 12-15 min.
2.Karšto oro gruzdintuvė: šildyti šaldytą kepsnelį 200 °C 6-8 min.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.