Šaldyta kepta traški vištiena

Šaldyta kepta traški vištiena

Traškios ir sultingos vištienos lazdelės, pagardintos druska ir pipirais.

kvietiniai miltai, vištienos file 17,5%, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, tešlos kildymo medžiaga E500, stabilizatorius E450, gliukozė, rapsų aliejus, natūrali kvapioji medžiaga), barstiniai (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, druska, mielės, dažiklis paprikos ekstraktas, paprikos milteliai), kefyras, geramasis vanduo, kiaušinių masė, bulvių krakmolas, rapsų aliejus, padažas (aitrioji paprika, geriamasis vanduo, cukrus, česnakai, druska, actas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E300, trištiklis E415), joduotoji druska, kepimo milteliai (kvietiniai miltai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E500, tešlos kildymo medžiaga E450), kajeno pipirai, juodieji pipirai, česnakų granulės, paprika.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
1599 kJ/ 378 kcal 6 1,2 66,2 2,8 3,0 13,4 1,4

Šaldytą arba atšildytą produktą grūzdinti gruzdintuvėje temperatūros režimas; 130*C temp nuo 4 iki 6 min. iki kol gaminio vidaus temperatūra pasiekia +68*C Pastaba: šildant atšildytą produktą šildymo laikas sutrumpėja, virimo laikas 3-4 min.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.