Štrudelis su varške

Štrudelis su varške

Švelnaus skonio, desertas su gardžiu riebios varškės ir razinų įdaru, kurį galima tiekti tiek atvėsintą vieną, tiek pašildytą ir aplietą gardžiu vaniliniu grietinėlės padažu.

Įdaras (VARŠKĖ 40%, geriamasis vanduo, mišinys varškės pyragų gamybai (cukrus, modifikuotas krakmolas, kviečių krakmolas, gliukozės sirupas, kvapioji medžiaga, emulsikliai E472a, E472b, druska, nugriebto PIENO milteliai, tirštikliai E410, E415, rūgštys E330, E450), KIAUŠINIŲ masė, džiovintos razinos (razinos, augalinis aliejus,konservantas E220)), sluoksniuota tešla (kvietiniai miltai, margarinas (iš dalies hidrinti augaliniai aliejai ir riebalai, geriamasis vanduo, emulsikliai SOJŲ lecitinas ir E471, joduota valgomoji druska, vitaminas A), geriamasis vanduo, cukrus, joduota valgomoji druska. Galimi KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, SEZAMO ir PIENO produktų pėdsakai).

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
2191,6 kJ / 326,1 kcal 34,6 g 21,7 g 55,6 g 22,6 g 2,38 g 6,9 g 0,9 g

Prieš tiekiant atitirpinti kambario temperatūroje 8-12 val.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.