Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa

Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa

Lietuviškos virtuvės pasididžiavimas: tarkuotų bulvių cepelinai su sultingu ir kvapniu kiaulienos įdaru. Pagaminti, ištobulinti ir išbandyti geriausiuose restoranuose. Šiandien galite juos greitai ir paprastai pasigaminti namuose ir mėgautis puikiu skoniu.

Bulvių masė 75 % (bulvių tarkiai, virtos bulvės, bulvių krakmolas, joduota valgomoji druska), mėsos įdaras 25 % (kiaulienos nugarinė, svogūnai, lašinukai, geriamasis vanduo, malti juodieji pipirai).

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
527kJ / 126 kcal 4,7 g 1,5 g 15,2 g 0,3 g 0 g 5,4 g 0 g
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.