Šaldyti cepelinai su varške

Šaldyti cepelinai su varške

Cepelinai su varške yra tradicinės Lietuvos virtuvės delikatesas. Cepelinai su varške yra puikus pasirinkimas tiek šventinėms progoms, tiek kasdienienai. Ypač patiks norintiems atrasti naujus skonius ar nevalgantiems miesos.

bulvės, virtos bulvės, varškė (15%), bulvių krakmolas, joduotoji druska, bulvių dribsniai (bulvės, emulsiklis E471, antioksidantai E304, iE223, ciberžolė), pienas, kiaušinių masė, juodieji pipirai, antioksidantas E300.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
537 kJ/ 127 kcal 1,6 1,0 23,6 1,2 0 4,5 1,4

Cepelinus sudėti į pasūdytą krakmolingą verdantį vandenį (rekomenduojama 6 vnt cepelinų: 4-5 litrai vandens, maždaug 12 gramų druskos, 1-2 arbatiniai šaukšteliai bulvių krakmolo, ištirpinto šaltame vandenyje), nuo užvirimo laiko virti 30-35 min. ant vidutinės kaitros. Baigus virti, cepelinai paliekami puode su skysčiu maždaug 5 min pastovėti. Išvirti cepelinai patiekiami su įvairiais padažais arba grietine.

Laikymo sąlygos: ne aukštesnėje kaip nuo -18*C temperatūroje. Realizacijos terminas: 12 mėnesių
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.