Šaldyti žemaičių blynai su mėsa

Šaldyti žemaičių blynai su mėsa

Žemaičių blynai yra autentiškas Lietuvos regiono, Žemaitijos, kulinarinis patiekalas, patiksiantis ir mažam, ir dideliam.

virtų bulvių masė (virtos bulvės, bulvių krakmolas, kiaušinių masė, joduota druska), virtos mėsos įdaras 21% ( jautiena, kiaulienos sprandinė, sultinys (jautiena, kiauliena, geriamasis vanduo, joduota druska, juodieji pipirai, lauro lapai), kepti svogūnai (svogūnai, rapsų aliejus), joduota druska, juodieji pipirai), džiuvėsėliai ( kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, druska, mielės), rapsų aliejus.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
814 kJ/ 194 kcal 6,7 1,9 25,1 1,6 2,3 7,2 1,6

Mikrobangų krosnelėje: šildykite neatšildžius 4-6 min., nustačius 600W galingumo režimą.
Orkaitėje: Įkaitinkite orkaitę iki 200*C, įdėkite blynus ir kepkite apie 8-10 min. Arba fritiurineje , įkaitinus riebalus iki 160*C tem žemaičių blynus grūzditi nuo 8-10 min, iki gražios gelsvos spalvos.

Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti!
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.