Šaldyti makaronų rutuliukai su mocarela ir čederiu

Šaldyti makaronų rutuliukai su mocarela ir čederiu

Pasimėgaukite mūsų „Mac&Cheese“ kamuoliukais. Šie traškūs, sūrio kupini kąsneliai yra tikras skonio sprogimas, kuris privers jus šokti ir šypsotis nuo ausies iki ausies. Ši čederio skonio fiesta papildys Jūsų vakarėlį dar kitokiomis spalvomis.

Virti makaronai kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo. Gali turėti sojos pėdsakų, vanduo, grietinėlė, čederio sūris (pienas, druska, pieno rūgšties bakterijų kultūros, dažiklis anatas), mozzarella sūris (pasterizuotas pienas, valgomoji druska, raugų kultūros, fermentas), kiaušinių masė, panko džiūvėsėliai, krakmolas, prieskoniai, druska, augalinis rapsų aliejus.

Maistingumo deklaracija 100 g

Energinė vertė Riebalai Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai Iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska
3361 kJ / 808 kcal 57,4 g 8,1 g 54,1 g 2,2 g 2,7 g 17,6 g 1,9 g

Neatlaidintus makaronų rutuliukus šildykite:
Orkaitėje: iki 250 °C temperatūroje apie 6-8 min.
Karšto oro gruzdintuvėje: 200 °C temperatūroje apie 5-7 min.

Šaldytas produktas. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti. Atšildyto produkto tinkamumo vartoti laikas iki 48 valandų, laikant jį (0 +6) °C temperatūroje.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.